2e Pinksterdag: Open Dag Bronlaak en 70-jarig jubileum!

Op maandag 21 mei, 2e Pinksterdag, zet Bronlaak de deuren open voor bezoekers tijdens de tweejaarlijkse open dag! De bewoners en medewerkers van Bronlaak tonen dan trots de gemeenschap waarin zij leven, wonen en werken. Deze keer is het een extra speciale open dag, want Bronlaak bestaat dit jaar 70 jaar!

Tijdens de open dag laten een aantal bewoners graag het huis zien waarin zij wonen. Ook de diverse werkgebieden zijn te bezoeken. Denk daarbij aan de boerderij, tuinderij, kaasmakerij, weverij, kaarsmakerij, linnendienst en de winkel. De bewoners laten de bezoekers kennismaken met de producten die zij met aandacht maken. Uiteraard kunnen bezoekers de ambachtelijke producten ook kopen. Verder zijn er diverse informatiestands met informatie over de zorg- en dienstverlening van DeSeizoenen (waar Bronlaak onderdeel van is). En mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in de zorg kunnen informatie krijgen over werken op Bronlaak. Verder is er muziek en toneel en zijn er demonstraties en andere culturele activiteiten. Kortom een dag om Bronlaak mee te beleven!

Op 23 oktober 2018 wordt Bronlaak 70 jaar! Sinds 1948 is Bronlaak een antroposofische woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Bronlaak is gevestigd in een prachtig landschap, waar het alleen al de moeite waard is om rond te lopen. De mensen die er wonen verwelkomen de bezoekers graag!

Iedereen, van jong tot oud is van harte welkom bij Bronlaak op 21 mei, van 10.00 – 16.00 uur aan de Gemertseweg 36 in Oploo!