werken en dagbesteding

Werken op Bronlaak, een helende kwaliteit
Werken op Bronlaak betekent echt werken: dit is iets anders dan dagbesteding. Op Bronlaak wordt vakgericht gewerkt. De bewoners van Bronlaak kiezen voor een bepaald beroep. Binnen het werkgebied wordt iedereen uitgenodigd tot het ontwikkelen van zijn of haar mogelijkheden. Het aanbod is aangepast aan de competenties van de bewoner. Zo helpt de linker- de rechterhand en werken we samen aan een kwalitatief hoogwaardig product. De werkgebieden geven antwoord op een economische, dienstverlenende of maatschappelijke vraag.

Beroepsontwikkeling in de werkgebieden
Bronlaak verzorgt de verbinding tussen de beroepsvraag van de bewoner en de vraag in de markt. Er zijn agrarische, dienstverlenende en kunstzinnige-ambachtelijke werkgebieden. Binnen de gebieden is aandacht voor vakontwikkeling en belevingsgerichte kwaliteiten. Daarnaast zijn er leerwerktrajecten die kunnen resulteren tot werken in de samenleving.

Werken voor clienten met indicatie dagbesteding
Wij hebben ook vacatures voor mensen met een indicatie dagbesteding. Wil jij je ontwikkelen op het gebied van werk? Bekijk dan onze onderstaande vacatures!