Welkom op de open dag van Overkempe, 20 juni 2015

Onze boerderij opent met regelmaat zijn deuren. Ook vorige jaar was dit weer een succes.

Dit jaar willen we dit graag breder trekken en ook meer van heel Overkempe te laten zien.  Het wordt een hele gezellige dag en leuk voor jong en oud, voor ieder wat wils dus. Natuurlijk is een bezoek aan de boerderij altijd leuk. Er is veel te zien, te proeven en te beleven. In die hoek ook ruimte voor allerlei water-spelletjes bij de vistrap. En bij mooi weer met de voeten in het water.

Maar de weg naar de boerderij toe,  heeft dit jaar ook de nodige verleidingen. We hebben, gezien de tijd van het jaar, het thema Sint Jan genomen. Dus een markt, allerlei leuke spelletjes en Afrikaanse klinken bij het Afrikaans dansen voor het dorpshuis. Met we maken mooie kransen van veldbloemetjes wat altijd heel lieflijk en vrolijk staat op de hoofden. Natuurlijk wordt aan de innerlijke mens ook gedacht en als je je neus achter na loopt, zal het vast smaken. Verder is er ook de mogelijkheid om de werkgebieden van Overkempe te bezoeken en therapieeen te leren kennen. Bordjes zullen u de weg wijzen.

We hebben vast mooi weer, want het is midden in de zomer. We vieren dan ook de naamdag van Sint Jan. Dit feest wordt nog steeds in vele landen en streken gevierd (bijvoorbeeld ook op TEXEL), volgend op de midzomerfeesten. Precies het hoogtepunt van de zomer,  en onze boeren zeggen dan, dat het gras dan weer langzamer begint te groeien.

KOM ALLEMAAL, onze deuren staan open!

20131009_27