werken en dagbesteding

Zinvol werken, dat werkt!

Door samen hoogwaardige producten te maken, komen eigenwaarde en verantwoordelijkheidsgevoel boven. Daarom neemt op Overkempe werken een belangrijke plaats in binnen het geheel van de zorg die we bieden. We zijn er van overtuigd dat werken gezond makend is en dat dit bijdraagt aan de individuele ontwikkeling van de cliënt. Een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Bij Overkempe bieden we veel soorten werk aan, op verschillende niveaus. Hierdoor kunnen we eigenlijk iedereen iets bieden.

Onze werk plekken zijn onderverdeeld in 3 categorieën:
  • Belevingsgerichte werkplaatsen
  • Arbeidsmatige werkplaatsen
    En
  • Ambachtelijke werkplaatsen

Zo beschikken we over diverse werkplaatsen zoals een weverij, een houtwerkplaats, het atelier, een wasserij, een metaalwerkplaats, de boerderij en een bakkerij. Ook bieden we bijvoorbeeld hovenierswerk aan en bemiddelen we bij werk in de directe omgeving.

Ben je nieuwsgierig hoe het werken bij ons werkt?
Misschien wil je eens komen kijken, de werkplaatsen langs gaan of wat meer informatie krijgen? Hiervoor kun je je aanmelden bij één van onze maandelijkse rondleidingen, op woensdag ochtend van 10 tot 12.00 uur. Of je kunt direct bellen of mailen om een afspraak te maken met onze trajectbegeleider: Linda de Wal via 06-53487113
  • Data in 2016 voor de rondleiding zijn: 12 oktober, 9 november en 14 december.
  • Data voor 2017: woensdag 11 januari, 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei en 7 juni
    Je kunt je opgeven door een mail te sturen: ldewal@deseizoenen.org