DeSeizoenen krijgt eervolle vermelding tijdens de Gehandicaptenzorgprijs!

DeSeizoenen deed mee aan de Gehandicaptenzorgprijs, georganiseerd door de VGN. Het thema was deze keer ‘eenzaamheid’. Veel mensen met een beperking voelen zich eenzaam. Zij missen een gevoel van verbondenheid met anderen.

DeSeizoenen presenteerde zich als een van de 10 genomineerden aan de jury. Helaas behoorden we niet tot de beste 3 inzenders, maar we kregen wel een EERVOLLE VERMELDING! En daar zijn we enorm trots op!

Voorzitter van de jury en voormalig minister van gehandicaptenzaken, Rick Brink, sprak mooie woorden:
De jury heeft ook nog besloten om een eervolle vermelding af te geven. Want naast de 3 genomineerden is er ook nog een eervolle vermelding voor DeSeizoenen. De jury was van mening dat deze inzending eigenlijk een aparte categorie vormt, omdat het thema eenzaamheid in hun hele werkwijze is verweven, door de manier waarop zij naar het leven kijken. De winnaar paste minder bij de oproep en de beoordelingscriteria, maar de jury heeft wel heel veel waardering voor hun werkwijze en wil DeSeizoenen daarom heel graag, als een soort buitencategorie, een eervolle vermelding geven.
Wij feliciteren de winnaar van de Gehandicaptenzorgprijs: Aveleijn; met hun initiatief om mensen met en zonder beperking aan elkaar te koppelen om samen kunst te creëren en zo bijzondere connecties maken met elkaar.
De andere genomineerden waren Amerpoort en Bartiméus