DeSeizoenen zoekt begeleiders die stevig staan

Bij DeSeizoenen is geen dag hetzelfde. Onze bewoners hebben allemaal een eigen verhaal en een unieke kijk op de wereld. Soms uit zich dat in gedrag dat moeilijk te begrijpen is. Ons doel? Het bieden van een veilige plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Daarom zijn we voor deze bewoners op zoek naar begeleiders die stevig staan én een warm hart hebben.

Je mag zijn wie je bent

Bij DeSeizoenen gaat het niet om labels, maar om mensen. Je mag er zijn wie je bent. We richten ons daarom ook niet op het veranderen van gedrag van de bewoner, maar om het aanpassen van de omgeving en ons eigen gedrag, zodat de bewoner het beste tot zijn recht komt . Dat vraagt van de begeleiders een open blik en een luisterende houding.

Uit het hoofd in de benen

Vanuit onze visie kijken we vooral naar kwaliteiten en mogelijkheden en niet naar beperkingen. Hoe uitdagend het gedrag ook is, we zonderen geen bewoners af, maar laten ze juist de kracht van de gemeenschap ervaren. We bieden een duidelijk dagritme met rust en regelmaat. We zijn spanning zoveel mogelijk voor door deze bewoners in beweging te zetten; uit het hoofd in de benen . Onze prachtige groene locaties nodigen er ook toe uit om in beweging te komen.

Een glimlach maakt je blij

In woonhuizen met bewoners met moeilijk te begrijpen gedrag sta je er nooit alleen voor. Goed ingewerkt raken op een groep kost even tijd, maar het team helpt je daarbij. En geloof ons, de glimlach van onze bewoners maakt het elke dag de moeite waard!

We nodigen je van harte uit om met onze bewoners en medewerkers kennis te komen maken!

Dat kan als volgt: