Een dikke pluim: DeSeizoenen wordt door bewoners en verwanten beoordeeld met een 8,5!

DeSeizoenen heeft als rapportcijfer een 8,5 gekregen van bewoners en verwanten!
En daar zijn we heel trots op!

Achtergrond

In de periode november 2021 – januari 2023 is bij de locaties van DeSeizoenen een Clienttevredenheidsonderzoek (CTO) uitgevoerd. Dit is een onderzoek naar kwaliteitservaringen van bewoners en verwanten/vertegenwoordigers en wordt uitgevoerd voor alle woonhuizen en werkgebieden.

420 Bewoners en verwanten/vertegenwoordigers hebben meegewerkt aan de onderzoeken. Er zijn daarbij door bewoners 42 woonhuizen en 39 werkgebieden beoordeeld. Verwanten beoordeelden gezamenlijk 55 woonhuizen en 37 werkgebieden (de plekken op onze locaties waar onze bewoners werken).

Het prachtige resultaat

Nu de resultaten van alle locaties bekend zijn, willen we deze heel graag met u delen. Want zowel onze bewoners als hun vertegenwoordigers beoordelen de woon- en werklocaties als goed tot zeer goed. Vertaald naar een rapportcijfer voor DeSeizoenen als geheel, worden we beoordeeld met een 8,5! Daar zijn we geweldig trots op!

Het geeft de waardering weer van zowel bewoners als verwanten voor de inzet en betrokkenheid die iedereen dagelijks laat zien in het werk!

De samenvatting van het rapport leest u hier: Resultaten CTO’s 2021-2022 alle locaties

Zo trots als een pauw op onze 8,5 van bewoners en verwanten