Mooie activiteiten in het jubileumjaar!

Dit jaar bestaat DeSeizoenen 5 jaar! In dit jubileumjaar organiseren onze locaties diverse activiteiten om te laten zien waar wij voor staan! Alle 6 locaties samen bundelen namelijk 143 jaar aan ervaring!

De eerste activiteit staat gepland op 13 mei 2017 op onze locatie Verdandi in Loenen. We organiseren in de ochtend een Symposium over Antroposofie en Triple C (Triple C is een visie en een methodiek voor de begeleiding en behandeling van mensen met een beperking). In de middag is de theeschenkerij (waar je lekkers kunt eten en drinken) en het erf geopend voor iedereen die wil komen!

Van 6 tot en met 9 juni 2017 wordt er een Bewonersconferentie gehouden op Bronlaak in Oploo. Die Bewonersconferentie is een initiatief van cliënten voor cliënten. Ook zij willen zich ontwikkelen en kennis vergaren. De Bewonersconferentie wordt elke keer bij een andere zorgorganisatie georganiseerd en dit jaar dus op Bronlaak. Het is de 11e editie! Tijdens de Bewonersconferentie nemen de deelnemers deel aan werkgroepen van een thema dat ze zelf gekozen hebben. Het belooft een mooie conferentie te worden waarbij we ook organisaties en mensen willen betrekken die dit initiatief nog niet kennen!

Op 24 juni 2017 wordt het 25 jarig jubileum van onze locatie Overkempe in Olst gevierd! Die hele dag kunnen geïnteresseerden komen kijken naar waar onze cliënten leven, wonen en werken en wat voor moois zij maken! Een Open Dag met kraampjes, leuke activiteiten voor jong en oud, muziek en lekkers!

30 september 2017 wordt een drukke dag, want dan organiseren onze locatie Gennep in Eindhoven en onze locatie Elivagar in Roggel een Open Dag! In Eindhoven wordt er in de ochtend een symposium georganiseerd over een methode waar we mee werken: Bevorderen Initiatief Client (BIC). In de middag laten we graag zien hoe prachtig deze locatie is en wat we daar allemaal doen.  Op Elivagar in Roggel schenken we op die dag extra aandacht aan de doelgroep met een Lichte Verstandelijke Beperking, die bijvoorbeeld werkzaam zijn op Hoeve Twente. We laten dan graag zien wat we voor deze doelgroep kunnen betekenen.

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid wordt op onze locatie De Corisberg in Heerlen jaarlijks een evenement georganiseerd. Dit jaar gaan we tijdens die dag, 15 oktober 2017 op Hoeve Corisberg, laten zien hoe belangrijk duurzaamheid voor onze organisatie is.

Al met al hele mooie activiteiten waar we jullie natuurlijk van op de hoogte houden!