Nieuwe locatiemanager op Bronlaak

Nieuwe locatiemanager op Bronlaak

Per 1 april treedt Susan van Wijchen in dienst bij DeSeizoenen. Zij wordt locatiemanager van Bronlaak in Oploo. Daarmee volgt zij Hester Buijs op die begin dit jaar als lid van de Raad van Bestuur in dienst trad bij collega zorgorganisatie De Raphaëlstichting.

Even voorstellen Susan van Wijchen is een ervaren manager in de zorg. Zij vervulde een aantal managersfuncties in diverse zorgsectoren, werkte als systeemconsulent in de gehandicaptenzorg en is van origine opgeleid als Z-verpleegkundige en maatschappelijk werkster. Susan komt uit Megen (bij Oss).

Inspraak door alle geledingen Zowel bewonersraad, lokale cliëntenraad en adviescommissie van medewerkers waren betrokken bij de keuze voor de nieuwe locatiemanager. Zij brachten een advies uit aan de directie, dat heeft geleid tot benoeming van Susan van Wijchen tot nieuwe locatiemanager van Bronlaak.

Energieke en daadkrachtige locatiemanager “Wij denken in Susan een energieke en daadkrachtige locatiemanager te hebben gevonden die goed kan luisteren en zich kan verbinden met zowel cliënten, medewerkers als ouders en vertegenwoordigers. Zij voelt zich aangesproken door de antroposofische zorg, ook al heeft ze hier geen directe ervaring mee. In de eerste periode zal Susan zich verdiepen in de uitgangspunten van de antroposofische zorg en vervolgens de antroposofische identiteit van Bronlaak verder borgen en  ontwikkelen”, aldus Merlijn Trouw, algemeen directeur van DeSeizoenen.