Lunchroom Markant bestaat 20 jaar!

Lunchroom Markant is al sinds juli 2000 gevestigd in het dorp Sint Anthonis. Al lang voordat er op vele plekken Brownies en Downies verschenen, werkte Bronlaak al met een eigen lunchroom, waar cliënten een kans krijgen zich te ontwikkelen.

Bij Markant werken cliënten van Bronlaak, bij Markant noemen ze ze gewoon medewerkers, onder begeleiding van begeleiders. De werkzaamheden variëren van het opnemen van bestellingen, tot aan het afwassen van borden na de maaltijd, en alles ertussenin.

Markant serveert gerechten die zoveel mogelijk biologisch of biologisch dynamisch zijn. Meestal afkomstig van tuinderij De Kiem op Bronlaak. Markant vindt het belangrijk dat wat ze serveren van goede kwaliteit is. Verder moet het er ook aantrekkelijk uit zien. Elke maand heeft Markant een maandaanbieding, die samen met de medewerkers wordt bedacht.

Dus als je in de buurt bent, breng dan eens een bezoek aan Lunchroom Markant en geniet van een lekkere lunch, gemaakt en geserveerd met aandacht en enthousiasme. En heb je tijd over en wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij? Wij zoeken ook nog enthousiaste vrijwilligers om mee te helpen in Lunchroom Markant!”

Lunchroom Markant is gevestigd aan de Lepelstraat 2 in Sint Anthonis en is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 – 16.00 uur.
Wilt u vooraf reserveren? Dat kan door te bellen met 0485-385 768

Lunchroom Markant heeft ook een fijn terras buiten!