Medewerker Winkel

In het kort
Het bedienen van de kassa, het schoonhouden van de schappen, het werken in het magazijn en zelfs het openen en sluiten van de winkel behoren tot de vaardigheden die je leert in het leerwerktraject Medewerker Winkel. Maar je gaat vooral leren om klanten zo goed mogelijk te adviseren en te bedienen. In dit leerwerktraject leer je alles over het werken in een winkel zodat jij vóór en achter de schermen aan het werk kunt.

Het traject is opgezet voor mensen die ‘anders leren’: je leert niet uit boeken maar leert alles wat je moet weten direct in de praktijk.

 

Opbouw van het traject
Leerwerkgebied 1 Winkel Bronlaak

Leerwerkgebied 2 Winkel De Halm

De Waterman en de Halm zijn beiden gevestigd op Bronlaak.

Naast de modules worden er competenties ontwikkeld die alle werkgevers belangrijk vinden, zoals op tijd komen, het aan afspraken houden en zelfstandig kunnen werken. Deze worden gemeten met het competentie model INVRA, hierin worden jouw kwaliteiten vergeleken met de kwaliteiten die van je worden verwacht bij een werkgever. En zo kun je kijken waar je jezelf nog verder kunt ontwikkelen.
Klik hier voor meer informatie over INVRA.

Na het leerwerktraject
Wat kun je nu na het leerwerktraject? Doordat je hebt leren werken en daarnaast een vak hebt geleerd ben je weer een stapje dichter bij de arbeidsmarkt. Je kunt voor en achter de schermen aan het werk in een winkel of een magazijn.

Wil je meer leren over het werken in een winkel dan kun je na ons leerwerktraject met een voorsprong beginnen aan entreeopleiding.

Natasha van Dijk (Trajectbegeleider)
nvandijk@deseizoenen.org

Receptie Bronlaak
0485-388900