café Corisberg

De concertmiddagen zoals georganiseerd door ‘Café Corisberg’ zijn een initiatief geheel gedragen door vrijwilligers bestaande uit ouders en werknemers van Hoeve Corisberg.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten welke Café Corisberg organiseert, iets dat wij natuurlijk eenieder aanmoedigen, dan kunt u hier regelmatig het programma terugvinden of u kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief waardoor u altijd op de hoogte bent van onze activiteiten.

U kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief door per email een verzoek hiertoe te sturen naar:  cafe.corisberg@gmail.com of door u schriftelijk hiervoor aan te melden door middel van de intekenlijst die aanwezig is in de winkel van hoeve De Corisberg en die ook tijdens de concertmiddagen van Café Corisberg voor geïnteresseerden beschikbaar is. Daarnaast is er ook de mogelijkheid op de hoogte gehouden te worden van onze activiteiten door het volgen van ons weblog, ons adres is: http://cafe-corisberg.blogspot.nl

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op bijvoorbeeld een van onze concertmiddagen. Deze zijn zeer de moeite waard en erg in trek bij onze bewoners, ouders en andere vrienden van hoeve De Corisberg. Graag tot ziens!