NL-Doet: Uitstapje naar de Efeling met Werkschuur Leudal

Tijdens NL-Doet genoten de mensen die werken op Werkschuur Leudal (onderdeel van onze locatie Elivagar) van een uitstapje naar de Efteling. Roy en Mike deden verslag:

Op vrijdag 10 maart 2017 stond onze jaarlijkse NL-DOET dag op het programma. Dit jaar geen grote klus maar een leuke dag voor onszelf.

Om half 9 begonnen we met en kopje koffie op de schuur. Rond 10:00 vertrokken we met auto’s richting Efteling. Deze dag waren er extra vrijwilligers mee, 2 mannen van de gemeente Leudal, Kebba van het AZC en onze Koen. Om 10:45 arriveerden we bij de Efteling. Daar hebben we nog genoten van een kopje koffie en wat lekkers.

Om 11:00 konden we het park in. We hadden ons opgesplitst in twee groepen: voor de achtbanen en voor de sprookjes bos. De groep van de achtbanen moest eerst naar ‘de Baron’, de nieuwste attractie. Deze moest toch echt door Roy, JP en de zus van Koen geprobeerd worden. Met een grote glimlach kwamen ze na 2 ritjes achter elkaar eruit. Zo werden er meerdere achtbanen deze dag uitgeprobeerd.

De andere groep heeft vele sprookjes voorbij zien komen. Genoten van de zon en een aantal attracties.

Rond 13:00 samen een lunch genuttigd en snel weer verder. Rond de klok van 4 kwam het einde in zicht. Nog snel langs de bobsleebaan en de trein door de Efteling. Rond 16.00 ur naar huis, nog even in de file gestaan. 18.00 uur waren we weer thuis.

Wat was het een fijne dag!

Groet Roy en Mike