Zaterdag 5 september: OPENING vernieuwde creatieve werkgebied de Koppeling van Elivagar!

Nieuw creatief werkgebied!
Inclusief snoepwinkel met nostalgisch snoepgoed en koffiehoek!

 

Het creatieve werkgebied ‘de Koppeling’ van Elivagar heeft een metamorfose ondergaan! Eens was het werkgebied gevestigd in Heythuysen, maar sinds dit jaar aan de Koppelstraat in Roggel, waar ook de woonhuizen staan.
Het mooie grote gebouw geeft ruimte voor creatieve werkplekken waar een diverse verzameling aan producten wordt gemaakt. Maar ook voor een winkel waar die producten worden verkocht. Verder is er een snoepwinkel met nostalgisch snoepgoed en is er gelegenheid om een kop koffie te drinken.
De officiële opening van De Koppeling in Roggel op 5 september is om 11.00 uur gepland. De aansluitende open dag duurt tot 16.00 uur. Medewerkers en cliënten laten je graag zelf ervaren hoe mooi hun werkomgeving geworden is. Tijdens de open dag kun je ook een kijkje nemen in de woonhuizen. Verder staan er marktkraampjes waar producten van de diverse werkgebieden verkocht zullen worden. Ook voor kinderanimatie – en natuurlijk een hapje en een drankje – wordt gezorgd. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook het mooie artikel in Hallo Magazine over dit vernieuwde werkgebied!