de Koppeling

De Koppeling is het creatief-ambachtelijk werkgebied van Elivagar. Het is gelegen aan de Koppelstraat in Roggel. Clienten verrichten hier diverse ambachtelijke werkzaamheden, zoals weven, het bedrukken van papier, kaarsen maken en vilten. De producten die worden gemaakt zijn mooie, eerlijke, goed afgewerkte producten waar vraag naar is. Er wordt gewerkt met eerlijke en pure materialen.

Daarnaast is er een snoepwinkel met nostalgisch snoepgoed en ruimte om een kopje koffie te drinken met een lekker stukje koek, gemaakt met veel aandacht aan liefde.

Onze missie is om zinvol werk te verrichten waar vraag naar is, werk wat ertoe doet. Iedereen helpt op zijn of haar manier mee aan de tot standkoming van het product, ieder werkt naar eigen kunnen. We kunnen van elkaar leren en helpen in het werk. Op deze manier wordt het een eindproduct van allen samen.

Deze producten worden (op markten) verkocht of worden verwerkt in kerst- of cadeaupakketten. Ook bij het verwerken van food producten en het inpakken en transporteren van de pakketten worden de cliënten zoveel mogelijk betrokken.

Kijk hier voor meer informatie!

verhaal Koppeling in Hallo Magazine