30 september Open Middag DeSeizoenen in Eindhoven

Op zaterdag 30 september organiseert zorgorganisatie DeSeizoenen een open middag op haar locatie op de Genneper Parken in Eindhoven. Bent u geïnteresseerd in hoe de cliënten van DeSeizoenen wonen en werken op de Genneper Parken? Dan heten we u van harte welkom tussen 13.30 en 16.00 uur aan de Genneperweg 169 in Eindhoven. Iedereen is welkom! Medewerkers en cliënten laten graag zien hoe mooi hun werkomgeving is!

Aan de rand van de stad Eindhoven ligt het natuur-, sport- en recreatiegebied De Genneper Parken. En midden in die groene oase in de stad ligt ook een kleine locatie van DeSeizoenen. Een bijzondere plek, waar medewerkers en bewoners dan ook erg trots op zijn. Op de locatie wonen 22 mensen met een verstandelijke beperking, daarnaast komen nog ongeveer 15 cliënten werken (zij wonen thuis of ergens anders). Samen vormen zij een gemeenschap waarin iedereen zijn taak heeft, afgestemd op de kwaliteiten en mogelijkheden.

Tijdens de Open Middag kunt u onder andere een kijkje nemen in (een deel van) de woonhuizen, kunt u een praatje maken met onze cliënten en kunt u de Genneper Hoeve bezoeken, waar onze cliënten werken! Combineer het bezoek aan onze open middag met een van de vele andere activiteiten die de Genneper Parken biedt en uw zaterdagmiddag is compleet!

Graag tot ziens op 30 september!

De locatie in Eindhoven maakt samen met 5 andere antroposofische organisaties deel uit van DeSeizoenen, een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen bundelen die organisaties 143 jaar aan ervaring. In Eindhoven worden 22 mensen met een verstandelijke beperking begeleid in het wonen, werken en leven.

Zet in uw agenda: zaterdag 30 september, Genneperweg 169 in Eindhoven, van 13.30 – 16.00 uur!