stagiaires

Stages
Volg je een opleiding op MBO niveau of HBO niveau en ben je op zoek naar een leerzame stageplaats? DeSeizoenen is een erkend leerbedrijf en heeft meerdere stageplaatsen beschikbaar.

Voor wie?
De meeste stageplaatsen zijn beschikbaar voor de opleidingen binnen het domein Zorg en Welzijn op MBO Niveau. Er zijn ook enkele stageplaatsen beschikbaar voor studenten van HBO opleidingen.

Waar?
DeSeizoenen heeft stagemogelijkheden op alle locaties zowel in de werkgebieden als in de woonhuizen. In de woonhuizen ligt het accent op de begeleiding van de cliënten tijdens het wonen. Het is gericht op (zelf)verzorging, sociale contacten, het groepsleven, verzorging van de omgeving en vrije tijdsbesteding. In de werkgebieden ligt het accent op de begeleiding van de cliënten tijden het werken. Het is gericht op passend werk.

Wat bieden wij aan stagiaires?

  • Een uitdagende, gevarieerde stage waarin je veel ervaring opdoet;
  • Begeleiding door een deskundige medewerker;
  • Samenwerking in een multidisciplinair team;
  • Stagevergoeding conform de CAO.

Aanmelden en informatie:
Ben je enthousiast geworden voor een stage bij DeSeizoenen, schrijf dan een sollicitatiebrief. Vermeld hierin je opleiding, wat voor soort stage het betreft, de periode en de dagen dat je wilt stagelopen en je motivatie en de locatie waar je wilt werken.

Elke locatie heeft zijn eigen contactpersoon. De sollicitatiebrief met C.V. kan daarom gemaild worden naar het algemeen e-mail adres van DeSeizoenen: informatie@deseizoenen.org . De contactpersoon neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.