Nieuwjaarsreceptie Overkempe 2019. Gezellig als altijd, Bijzonder omdat Burgemeester Strien op bezoek was

 

We hebben weer een mooi samenzijn gehad met bewoners, medewerkers, opwonenden van Overkempe.

Aan het begin werd mooi gezongen door diverse bewoners en dat werkte direct aanstekelijk.

Op  de tafels stonden etagères met lekkers klaar en het was best moeilijk om daar vanaf te blijven.

Maar we hadden boeiende sprekers, dus dat ging goed.  Zo ook burgemeester Strien van de gemeente Olst-Wijhe.

Omdat de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente afgelopen dinsdag in het Dorpshuis van Overkempe heeft plaatsgevonden, was het nu – als bedankje- even andersom, en bezocht hij onze receptie.

Ook was er nog de mogelijkheid om een bloembol te planten in de bollenbak, die op de Nieuwjaarreceptie van de Gemeente symbool stond voor “ de vruchtbare bodem’’ voor  samenwerkingsverbanden in de gemeente.

In de toespraak, waarin o.a. de hulp van afgelopen dinsdag, het zingen door bewoners aangehaald werd, noemde de Burgemeester ook het Kerstspel opgevoerd door bewoners, dat heeft plaatsgevonden afgelopen december.

Later in het informele gedeelte sprak hij hierover verder met “Josef en Maria”. Maar ook met de boeren en boerinnen van Overkempe, die als kadootje verse groente aanboden.

 Tijdens het toosten, kwam Ronald van Aalten (locatiemanager) terug op een paar wensen die 2 jaar geleden tijdens de NJ receptie ingeleverd waren.

Veel gerealiseerd, met sommige een start gemaakt, en er zijn er ook die soms ook voorlopig een wens blijven. Deze keer was er weer de mogelijkheid om een wens in te dienen.

Bij het verlaten van de zaal, werden wensen opgeschreven op papiertjes in de vorm van een boomblaadje. Een selectie van deze wensen, zullen met magneetjes een plek krijgen in de wensboom die op de muur in de foyer geschilderd is.

Zo kunnen we echt aan 2019 gaan beginnen en onze wensen gaan volgen.