Open dag Overkempe 20 juni 2015

Kom zaterdag 20 juni 2015 naar de Open Dag van Overkempe in Olst. Van 11.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom.

Zoals  u misschien al weet, is Overkempe een woon-werkgemeenschap in Olst waar mensen met een verstandelijke handicap én talenten, het dagelijks leven delen. Wij liggen gelegen tussen de weilanden van Olst en de Boskamp. Op Overkempe wordt vanuit de antroposofische inspiratie gewerkt. Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen wonen, samen werken én ontspannen in de vrije tijd.

Wij willen u van harte uitnodigen om op 20 juni een kijkje te komen nemen op onze open dag in het thema: Sint Jan.
juni

Het wordt een open dag voor jong en oud. Misschien bent u vaker bij ons op bezoek geweest en komt u graag weer. Of bent u nog niet eerder geweest en benieuwd. Kom dan vooral ook! Het wordt een leuke en informatieve middag.

Voorheen was er een jaarlijkse open dag van de Boerderij op Overkempe, maar nu is de opzet groter. Natuurlijk krijgt de Biologisch Dynamische- landbouw van onze eigen boerderij ( Ida Gerhardt Hoeve) alle aandacht.

Overkempe 15.04.2015 032

Verder is er een gevarieerd muziek-programma, verdeeld over het terrein. Een sprankelende Afrikaanse dansmuziekgroep die ervoor zorgt dat u niet stil kunt staan. Onze werkplaatsmarkt is natuurlijk altijd leuk, waar U kunt genieten van het ambacht en alles bekijken, proeven en kopen. In workshops of presentaties kunt kennismaken met de verschillende therapievormen. En in voor actie? Spring dan op de stormbaan.

IMG_5354

De Sint Jan gedachte zal voel- en zichtbaar zijn. Bloemenkransen maken of een bootje bouwen en dan net als alle andere water-spelletjes direct uitproberen bij de vistrap.

Laat u vooral verrassen! Voor meer informatie kijk dan op onze Flyer open dag

U bent welkom om te komen kijken, proeven en kennismaken op zaterdag 20 juni.