vrijwilligers

Handjes en gezelligheid zijn welkom.

Wilt u voor een cliënt of cliënten van ons iets betekenen, graag!

Voor cliënten is het heel fijn om buiten hun begeleiders, ook contacten te onderhouden met anderen. Dit geeft een gevoel van volwaardigheid. Lijkt het u wat om samen leuke dingen te doen? Van wandelen tot winkelen, knutselen tot koken en van zingen tot zwemmen.

Vrijwilligers verrijken het leven van onze bewoners. Ze helpen hun wensen te realiseren, contacten te onderhouden, leuke dingen te doen, zich gezien te voelen… Vrijwilligers doen nuttig werk.

Wij zoeken altijd vrijwilligers voor verschillende huizen, werkplaatsen en activiteiten. Voor een individuele bewoner of voor een groep(je). Om te wandelen, winkelen, knutselen, koffie te gaan drinken, koken, zingen, fietsen, zwemmen, sporten, voorlezen en tuinieren. Maar ook om ons bij de administratie, bij het bus rijden, koken e.d. te ondersteunen.

Misschien is er wel iets dat u goed kunt of plezier in heeft en blijkt dat wij iemand hebben die dat ook wil leren of behoefte aan heeft. We kunnen altijd kijken naar een match .

Wilt u eens vrijblijvend praten of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze vrijwilligers-coördinator Joka Dulmers via de receptie
(0570  – 568 600) of stuur een mail naar jdulmers@deseizoenen.org

 

Wij bieden inwerken en begeleiding en de vergoeding van reiskosten aan.

Actuele vacatures voor vrijwilligers:

 • Vrijwilligers voor de handwerkclub
  ter ondersteuning van de activiteitenbegeleider. Bewoners zijn bezig met hun eigen werkstukje onder genot van koffie, thee en een koekje. Gezelligheid is dus niet onbelangrijk. De activiteiten vinden plaats maandagavond en donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.
 • Wandelmaatje
  voor korte of lange afstanden. Verschillende bewoners zoeken iemand die met ze gaat wandelen. Dit kan zijn een rustig klein rondje van een half uur tot een flinke wandeling van een hele dag.
 • Kookhulpen
  Meerdere huizen zoeken een hulp voor in de middag bij het koken.
 • Ondersteuning in de huishouding
  Voor het herstellen van kleding, was en strijkwerkzaamheden.
 • Coupeuse
  Die in onze weverij kan helpen producten verkoop klaar te maken.
 • Liedjes zingen en spelen
  in een van onze huizen.
 • … en er is vraag naar fietsen, uitstapjes maken, voorlezen, helpen in de winkel …