winkel

Niet winkel, maar winkels

In het Holstohus in het dorp Olst, waar het cultureel leven en de openbare dienstverlening van het dorp onder één dak zijn gevestigd, is onze Cadeaushop. Hier worden de producten verkocht die in werkplaatsen worden gemaakt. In deze winkel is ook een kopieerafdeling.

Onze boerderijwinkel is op het terrein van Overkempe. Hier worden zelf geteelde groenten en vlees verkocht. Afhankelijk van het seizoen kun je er ook je eigen bosje veldbloemen plukken.

In de bakkerij op de Boskamp is ook een kleine winkel ingericht voor buurtbewoners.

286 (Medium)

Actuele Cadeautips in onze cadeaushop:

Tip 1: Geboortepakketten

Voor jongens en meisjes compleet met vlaggetjes in de juiste kleur en heerlijke Weleda-producten. Fraai ingepakt, zodat het bijna net zo leuk is om te geven als te ontvangen.

Tip 2: Lichtgevend pakket

Het snoer met lichtjes met kapjes in allerlei kleuren om de lichtbolletjes bereikt een verrassend effect. Het snoer wordt leuk verpakt in de vorm van een bosje lichtjes. Geeft langer plezier dan een bos roosjes!

Tip 3: Serviespakketje

Papiergeschepte schaaltjes in allerlei verschillende kleuren. Een trending-topic. Natuurlijk met folie en strikken.

Microsoft Word - advertentie bakjes

Tip 4: Kom!

En zie alle producten, van houten muziekdoosje tot regenboog theedoeken van hoge kwaliteit. En cadeaupakketten die aangepast zijn aan het moment: moederdag, vaderdag, enzovoort.