werken en dagbesteding

Werken op Bronlaak, een helende kwaliteit
Werken op Bronlaak betekent echt werken: dit is iets anders dan dagbesteding. Op Bronlaak wordt vakgericht gewerkt. De bewoners van Bronlaak kiezen voor een bepaald beroep. Binnen het werkgebied wordt iedereen uitgenodigd tot het ontwikkelen van zijn of haar mogelijkheden. Het aanbod is aangepast aan de competenties van de bewoner. Zo helpt de linker- de rechterhand en werken we samen aan een kwalitatief hoogwaardig product. De werkgebieden werkgebieden geven antwoord op een economische, dienstverlenende of maatschappelijke vraag.

Beroepsontwikkeling in de werkgebieden
Bronlaak verzorgt de verbinding tussen de beroepsvraag van de bewoner en de vraag in de markt. Er zijn agrarische, dienstverlenende en kunstzinnige-ambachtelijke werkgebieden. Binnen de gebieden is aandacht voor vakontwikkeling en belevingsgerichte kwaliteiten. Daarnaast zijn er leerwerktrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die kunnen resulteren tot werken in de samenleving.

Bronlaak werkt samen met de gemeentes Sint Anthonis, Boxmeer en Gemert-Bakel.

Begeleid werken
Soms werken cliënten ook onder begeleiding bij een bedrijf uit de regio. Dat is dus ook mogelijk. We hebben daar een paar hele mooie voorbeelden van. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

Interesse?

Zou jij graag willen werken in een van onze prachtige werkgebieden en heb je een WMO of WLZ indicatie? Kom dan zeker een kijkje nemen op Bronlaak!
Wij nodigen jou van harte uit voor een rondleiding en laten jou kennismaken met onze werkgebieden.
Samen kijken we naar je mogelijkheden en werk dat bij jou past.
Je bent van harte welkom!

Interesse?
Stuur een e-mail naar onze traject begeleider;
PBrugmans-Kusters@deseizoenen.org.
Bellen kan ook:
0485-388954 of 06-51885548
Kijk vooral ook eens op onze website naar informatie over onze werkgebieden.
Nieuwsgierig geworden, neem dan snel contact met ons op!!!