werken en dagbesteding

Werken op Bronlaak, een helende kwaliteit
Werken op Bronlaak betekent echt werken: dit is iets anders dan dagbesteding. Op Bronlaak wordt vakgericht gewerkt. De bewoners van Bronlaak kiezen voor een bepaald beroep. Binnen het werkgebied wordt iedereen uitgenodigd tot het ontwikkelen van zijn of haar mogelijkheden. Het aanbod is aangepast aan de competenties van de bewoner. Zo helpt de linker- de rechterhand en werken we samen aan een kwalitatief hoogwaardig product. De werkgebieden werkgebieden geven antwoord op een economische, dienstverlenende of maatschappelijke vraag.

Beroepsontwikkeling in de werkgebieden
Bronlaak verzorgt de verbinding tussen de beroepsvraag van de bewoner en de vraag in de markt. Er zijn agrarische, dienstverlenende en kunstzinnige-ambachtelijke werkgebieden. Binnen de gebieden is aandacht voor vakontwikkeling en belevingsgerichte kwaliteiten. Daarnaast zijn er leerwerktrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die kunnen resulteren tot werken in de samenleving.

Bronlaak werkt samen met de gemeentes Sint Anthonis, Boxmeer en Gemert-Bakel.

Begeleid werken
Soms werken cliënten ook onder begeleiding bij een bedrijf uit de regio. Dat is dus ook mogelijk. We hebben daar een paar hele mooie voorbeelden van. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

Interesse?
Ben je enthousiast en vind je het leuk om bij ons te komen werken? Er zijn diverse plaatsen waar ze graag nieuwe mensen verwelkomen:

Ook onze pottenbakkerij zoekt nieuwe pottenbakkers die het vak willen leren.

Heb je een indicatie, neem dan gerust contact op.

Natasha van Dijk (Trajectbegeleider)
NvanDijk@deseizoenen.org
06-10884615

Of via de receptie Bronlaak
0485-388900