relatiegeschenken

Een origineel Kerstgeschenk of relatiegeschenk?
Heeft u al nagedacht over uw Kerstgeschenk of relatiegeschenk voor dit jaar? DeSeizoenen biedt u de mogelijkheid tot het samenstellen van een origineel op maat gemaakt pakket voor uw medewerkers en relaties.

In onze pakketten en relatiegeschenken is het antroposofisch gedachtengoed geborgd. Onze visie en werkwijze: zinvol bezig zijn, maatschappelijk relevant werk doen, eerlijke materialen gebruiken. Aan elk product werkt ieder naar vermogen en samen komen we tot een volwaardig product. Wij kiezen voor pure, eerlijke materialen. Niet alleen in de producten die we zelf maken, ook food- en verzorgingsproducten dienen wat ons betreft biologisch, eco en fair trade te zijn. Recycling en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Alle locaties van DeSeizoenen leveren producten aan. De klant maakt een selectie uit dit aanbod en in overleg met de klant worden hieraan een aantal biologische food-producten toegevoegd. Een pakket kan dus geheel worden samengesteld naar keuze. Het wordt hierdoor een persoonlijk pakket op maat!

Kerst-, cadeaupakketten en relatiegeschenken
Met zorg gemaakt!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Winkel van Bronlaak: winkel.bronlaak@deseizoenen.org