winkel

Elivagar telt drie verkooppunten:

de Koppeling

Kunstzinnig en ambachtelijk werkgebied waar een aantal van onze clienten werkzaam zijn in het vervaardigen van creatieve producten. Deze worden in het verkooppunt van de Koppeling aangeboden of worden op vraag geproduceerd. Daarnaast worden deze producten in de diverse cadeauartikelen of kerstpakketten verwerkt.

Werkschuur Leudal

Agrarisch werkgebied waar een biologisch dynamische tuinderij gevestigd is en bosbouw onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast leren onze bewoners om te gaan met diverse landbouwmachines. De zelf geteelde producten worden in de aanwezige winkel verkocht (groenten, jams, creatieve producten van hout en andere natuurlijke materialen.

Hoeve Twente 

Agrarisch en dienstverlenend werkgebied, waar veel verschillende werkzaamheden en diensten centraal staan. Op Hoeve Twente is er plek voor biologisch dynamische bos- en landbouw, dierverzorging, houtbewerking, technische- (sleutelen aan apparaten) en creatief-ambachtelijke werkzaamheden. Producten worden verkocht in het aanwezige verkooppunt.