werken en dagbesteding

Dagbesteding met arbeidsmatig karakter of belevingsgericht

Door te werken neem je deel aan het maatschappelijk leven. Je kunt je ontplooien. Ook als je een beperking hebt. Ieder mens kan deelnemen aan het arbeidsproces, ongeacht zijn ontwikkelingsniveau. In het werk heb je eigen taken en verantwoordelijkheden, al naar gelang je kwaliteiten, mogelijkheden en beperkingen.

Misschien weet je nog niet welk werk je zou kunnen en willen doen. Daarom gaan we bij DeSeizoenen altijd samen op zoek naar een werkgebied binnen de dagbesteding waar jij je het beste thuis voelt en waar voor jou de meeste kansen op ontwikkeling liggen. Iedere locatie heeft diverse werkgebieden, zowel in de agrarische en de dienstverlenende sector als in de kunstnijverheid. Je kunt een vak leren, maar ook meebeleven en daarin jouw unieke bijdrage leveren. Je vult elkaar aan in de samenwerking om zo samen mooie producten te maken en zinvolle diensten te leveren. Wil je precies weten welke werkgebieden er zijn, kijk dan verder op de site van de locaties.

Indien je dit wilt, kijken wij graag met je mee naar een mogelijke (begeleide) werkplek binnen reguliere bedrijven en organisaties.