winkel

winkel (3)

 

Producten van de diverse werkgebieden verkopen we in onze boerderijwinkel.

Biologische aardappelen en groenten van eigen tuin, fruit uit de boomgaard, vers brood en gebak uit eigen bakkerij, zelfgemaakte jam, vlees en eieren van de boerderij worden in de winkel aangeboden. Ook ambachtelijke producten van de houtwerkplaats. De winkel vormt het kloppend hart van Hoeve Corisberg. Eigen producten gaan hier naar ‘buiten’ en buiten komt hier binnen.

Het aanbod van de winkel voorziet in de toegenomen behoefte aan een eerlijk product. Het uitgebreide assortiment wordt aangevuld met biologisch of biologisch-dynamische kruidenierswaren, groenten en fruit (liefst uit de regio), kaas van onze collega’s van de Genneper Hoeve alsook kruidenproducten van Verdandi (beiden onderdeel van DeSeizoenen).

Onze zorgvragers hebben een wezenlijk aandeel in de werkzaamheden in en rondom de winkel. Die werkzaamheden variëren van het prijzen, sorteren, etiketteren, aanvullen, opruimen tot afrekenen aan de kassa. Samen met een aantal vrijwilligers vormen zij een hecht team en houden zij de winkel ‘draaiende’. De klanten krijgen een warm welkom.

winkel (4)