stagiaires

Stages Volg je een opleiding op MBO niveau of HBO niveau en ben je op zoek naar een leerzame stageplaats? Verdandi is een erkend leerbedrijf en heeft meerdere stageplaatsen beschikbaar.

Voor wie? De meeste stageplaatsen zijn beschikbaar voor de opleidingen binnen het domein Zorg en Welzijn op MBO Niveau. Er zijn ook enkele stageplaatsen beschikbaar voor studenten van HBO opleidingen.

Waar? Verdandi heeft stagemogelijkheden zowel in de werkgebieden als in het woonhuis. In het woonhuis ligt het accent op de begeleiding van de cliënten tijdens het wonen. Het is gericht op (zelf)verzorging, sociale contacten, het groepsleven, verzorging van de omgeving en vrijetijdsbesteding. In de werkgebieden ligt het accent op de begeleiding van de cliënten tijdens het werken. Het is gericht op passend werk.

Wat bieden wij aan stagiaires?

  • Een uitdagende, gevarieerde stage waarin je veel ervaring opdoet
  • Begeleiding door een deskundige medewerker
  • Samenwerking in een multidisciplinair team
  • Stagevergoeding conform de CAO.

Aanmelden en informatie: Ben je enthousiast geworden voor een stage bij Verdandi, schrijf dan een sollicitatiebrief. Je vermeldt hierin je opleiding, wat voor soort stage het betreft, de periode en de dagen dat je wilt stagelopen en je motivatie.

De sollicitatiebrief met C.V. kan gemaild worden naar het e-mailadres Mgerritsen@deseizoenen.org. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.