vrijwilligers

“Als elke vrijwilliger een ster was zou het nooit meer donker worden.”

Wij werken op elke woonlocatie en in elk werkgebied met vrijwilligers. Wat zouden we zonder moeten! Deze extra handen zijn meer dan welkom en nooit genoeg.

Wij hebben geluk dat er veel vrijwilligers bij Verdandi willen werken, waardoor het mogelijk wordt net die extra aandacht aan een cliënt te schenken en de dag een gouden randje krijgt.

Binnen Verdandi zoeken wij vrijwilligers.

Vrijwilliger dagbesteding;

De Groote Modderkolk is de plek waar zowel gewoond als gewerkt wordt. Het werken vindt plaats in verschillende werkgebieden; agrarisch (moestuin, bloementuin,erf en dieren), de creatieve werkplaats (papier scheppen, handwerken, werken met wol en vilt) en horeca (de theeschenkerij).

De vrijwilliger helpt mee het bijzondere karakter van de werkgebieden uit te dragen en vorm te geven.

Vrijwilliger wonen;

Voor onze woonlocaties in Zutphen en in Loenen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan het vergroten van de wereld van onze bewoners. Wandelen, voorlezen, muziek maken en het op pad gaan met een bewoner zijn voorbeelden van de mogelijkheden die er voor de vrijwilliger  zijn.

Wij vragen:

  •  enthousiasme om mee te helpen en aan te pakken
  •  affiniteit met onze doelgroep
  •  het beschikken over sociale vaardigheden
  • open te staan voor de antroposofie

Wij bieden:

  • Een fijne werkplek in prachtige werkgebieden
  • Een werkplek waar ontmoeting hoog in het vaandel staat
  • Een enthousiast en betrokken team

Arbeidsvoorwaarden: Wij bieden een reiskostenvergoeding van € 0,29 per kilometer en er worden regelmatig scholings- en infomatie bijeenkomsten georganiseerd.

Informatie en solliciteren: Voor meer informatie  kun je contact opnemen met Donna Karakas, vrijwilligers coördinator. Zij is van maandag tot en met woensdag bereikbaar per telefoon; 055 5051168 en per mail; dkarakas@deseizoenen.org.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.